Det är enkelt att ha kontakt med Borås Teleservice

Är ute och handlar ny dator på MediaMarkt i Borås. Mycket folk som är och handlar idag och jag fick nästan ingen parkering utanför butiken. Ska införskaffa mig en ny TV och laptop. Det blir en Samsung 50 tum TV. Har kikat på olika TV-modeller via Prisjakt och ett par testsidor. När det gäller valet av dator blir det svårare då jag både vill ha en billig och väldigt bra dator. Eftersom jag mestadels ska använda datorn till att skriva, surfa på Internet och skicka epost får jag nog sänka kraven lite. MediaMarkt har en kampanj på laptop denna vecka och risken finns att jag nappar på erbjudandet.

Borås är känt för sina knallar/säljare. En knalle var en gårdfarihandlare från Sjuhäradsbygden som gick runt i bygderna och sålde hemslöjd. Den traditionella knallehandeln upphörde i början av 1900-talet. Idag finns lite kvarlevor i form av knallemarknader, det är återkommande marknader i Borås där försäljare erbjuder sina varor kring Borås torg.

I morgon kommer vi få besök från Borås Teleservice på jobbet. De ska äntligen fixa vårt nätverk som har strulat under senaste veckan. Borås Teleservice anlitade vi även när mitt bolag installerade larm i fastigheten.

Säkerhetsbranschen är verkligen på frammarsch, ser flera bolag som stuckit som raketer på börsen. Aktiekurserna har dubblats på flera bolag senaste året. Aktier är ett bra sätt att öka sin avkastning om man har tid och intresse för börsen.

Hemma har jag inget larm, istället har vi satt upp en skylt som varnar för pitbulls. Tror skylten kan vara rätt effektiv när en tjuv funderar på att ta en visit hos oss. Vem vill bli biten av en pitbull? Jag har även lampor som tänds automatiskt när det är någon eller något som rör sig på tomten nattetid. Det är ganska mycket rådjur där vi bor, de brukar komma förbi och äta på våra träd och växter.

Kommentarer är stängda.