Digitalt Tryck hjälper mig med tryckproduktion

I mitt privatliv försöker jag hålla mig uppdaterad på det mesta inom data och teknologi. Något som jag däremot inte klarar av att hålla mig uppdaterad med är den allt mer avancerade tryckteknologin, som egentligen bara tryckerier klarar av att arbeta med. Det är därför som jag sedan länge har varit i kontakt med ett företag vid namn Digitalt Tryck, ett litet tryckeri (med stora kunskaper) i Borås. De har trots sina små lokaler både plats för tryck för visitkort och storformatstryck, med mera. Det gör att jag kan få hjälp med både tryck av företagets visitkort, så väl som tryck av stora affischer till privat bruk.

Då de är ett litet och lokalt företag kan jag få ett bättre pris än om jag hade varit i kontakt med ett stor nationell tryckeri.

Då det snart är sommar funderar jag på att anlita Digitalt Tryck för att trycka upp stora kollage med tidigare somrar, på så sätt kan jag och andra minnas tillbaka på hur en normal sommar är. Kan behövas nu i dessa karantäntider där alla sommarevenemang, som midsommarfirande och kräftskiva ställs in.

Nu ska jag gå och leta upp bilder som kan användas till kollaget, önska mig lycka till!

Kommentarer är stängda.