Köpa en bra powerbank

Mitt batteri till min iPhone börjar bli ganska kass, det håller inte mer än några timmar när jag lyssnar på musik eller ljudböcker. Nu har jag funderat på att köpa en powerbank så att jag kan ladda min mobil under dagen när jag inte har tillgång till el. En sån liten portabel laddare kostar mindre än att byta batteri i mobilen och kan ju användas till andra prylar också. Och att byta mobil finns inte på kartan, det ryms inte i min budget på minst ett par år.

Det är viktigt att välja en powerbank med tillräcklig kapacitet. Jag har nu lärt mig att det är mAh-värdet man ska kolla på. För att kunna ladda en mobil full räcker det med 5000 mAh i de allra flesta fall. Vill du kunna ladda mobilen fler gånger får du välja någon med större kapacitet.

Jag har nu hittat min favorit, den är liten och rosa och kan också användas som en handvärmare. Trots att den är billig har den 5000 mAh. Det blir perfekt under mina långa promenader i vinter, då kan jag hålla händerna varma samtidigt som jag laddar mobilen. Eftersom jag dessutom använder bluetooth headset så funkar det att ladda iPhonen samtidigt som jag lyssnar på musik.

Denna fina powerbank har jag hittat på Teknikproffset. Jag har aldrig tidigare beställt därifrån, men de har fått fina recensioner, så det ska nog fungera bra. Där finns också andra bra prylar för mobilen, som headset, sporthörlurar och skal.

När jag sökte efter en powerbank hittade jag flera häftiga mobila laddare, med andra funktioner än att bara vara en laddare. Kanske är inte alla så användbara, men många är riktigt coola och framförallt riktigt roliga. Eller vad sägs om dessa:

  • En kombinerad lampa, myggdödare och laddare
  • En powerbank som laddas upp med hjälp av en vev – har även inbyggd fm-radio
  • Ett kombinerat campingkök och laddare som drivs med hjälp av små kvistar

Sen finns det ju massor av andra söta mobila laddare, t ex en enhörning, Harry Potter, smileys och många andra.

Kommentarer är stängda.